AX PRO решенија

AX PRO решенија

Jun 16, 2021

AX PRO решенија

Провална кражба и видео, промена на фокусот.

Дизајниран и произведен од светски лидер за безбедност. Време е повторно да размислите што може да направи вашиот безжичен безбедносен систем.

Целосно воден од вашата апликација, на барање и со широк спектар на производи, безжичниот аларм за провалници AX PRO доставува видео преку плочката (внатрешна), со нашиот револуционерен и докажан безжичен протокол за супериорна стабилност.ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Основи на кои е базирано и надградено решението AX PRO.

IVaaS

Тој нуди поширок поглед.

AX PRO вклучува IVaaS, интегрирајќи ги можностите за видео потврда со впишување 4 камери на контролната табла, за да му покаже на корисникот што точно се случува, за да може да преземе соодветни чекори.

Tri-X

Иднината е сега.

Брза, доверлива и безбедна, нашата моќна безжична технологија Tri-X обезбедува напредно ниво на безбедност; ја забрзува инсталацијата, истовремено обезбедувајќи најдобро искуство и за инсталатерите и за нивните корисници.

Радио тишина ...

Не биди жртва на одвлекување!

Напредната безбедност „анти-заглавување“ на нашиот радио протокол го штити интегритетот на системот на долг рок, обезбедувајќи зголемена стабилност и безбедност.

EN G2

Бидете безбедни знаејќи дека вашиот систем е целосно усогласен со стандардот EN Grade 2. Изградба на издржлив систем прилагоден на крајниот корисник, без компромиси на сметка на ефикасноста и доверливоста.

Дизајн

Ние сме семејство!

Со AX PRO, цела палета на безбедносни, безбедносни и видео производи обезбедуваат стилски, професионален и уникатен дизајн со подеднакво одлични перформанси.

Лесно се инсталира

Паметен избор за инсталација.

Со побрза инсталација и флексибилност, со текот на времето, панелот автоматски се прилагодува на менувањето на интернет провајдерите или опремата; ова сега е можно со функции како што се автоматско додавање и брза инсталација на периферни уреди.

Програмирање на апликации

Сè е во апликацијата

Еден производител, еден интерфејс. Со AX PRO, моќта е во ваши раце; управувајте со повеќе системи преку апликацијата Hik-ProConnect и веб-интерфејсот, конфигурирајте уреди, управувајте со видео и монитор. Сеопфатен систем со целосна контрола. Корисничкото мени (интерфејс) може да биде на српски јазик.

PIRCAM

Откривање PIRCAM

Бидете безбедни со откривање и видео во едно! Снимајќи слики од тоа кога се одвива некоја активност, останете безбедни и информирани за провалникот во реално време со известувања во живо, со што ќе бидете во тек.

ДЕТЕКЦИЈА И СЕНЗИТИВНОСТ

Опсег на детектори и сензори погодни за секоја станбена или мала комерцијална апликација.

Операција на очите

Работи на батерии и со опсег на откривање од 12 метри, го одржува имотот безбеден и му дозволува на детекторот на PIR камерата да ја заврши напорната работа.

Продолжете со откривање

Целосно програмабилен преку апликацијата и со технологијата SEC (контрола на паметна околина), безжичниот PIR детектор навистина држи сè под контрола.

Компактен, но робустен

Користејќи ја најновата безжична технологија Tri-X, безжичниот тенок магнетен контакт е разноврсен и може лесно да се конфигурира за да задоволи голем број потреби. Плус, инсталацијата никогаш не била лесна.

Мал, но моќен

Лесен за инсталирање и со паметно програмирање на далечина, безжичниот магнетен контакт е способен да пренесува радио фреквенции на растојанија до 1600 m, со уште неколку трикови во ракавот.

Без пречки

Модулот од 24 GHz вграден во безжичниот Dual-Tech детектор го скратува времето на инсталација и не е под влијание на пречки; тоа е паметно.

Изберете повеќе полиња

Опфаќа повеќекратна употреба за супериорна безбедност, безжичниот PIR детектор за кршење стакло го прави токму тоа. Со агол за откривање од 12 метри и вградена технологија за кршење стакло, целосно сте згрижени.

Стабилен, безбеден и лесен за активирање

Модерен дизајн и флексибилност; вооружување / разоружување на целиот систем или само одредени партиции. Обезбедува стилизиран читач на ознаки со контрола врз тоа каде е најпотребно.

ОРУЖУВАЊЕ И КОНТРОЛА

Различни опции за оружје и контрола.

Контролирајте го вашиот дом на едно место

Вооружувањето е полесно. Контролирајте го вашиот поседување и бидете предупредени за какви било проблеми преку LED шифрата на допир. Ова ви дава слобода да го стартувате системот.

Подготвен, подесен, НАПРЕД!

Мал и компактен, но целосно прилагодлив и робустен, далечинскиот управувач е совршен партнер за оружје/разоружување. Бидејќи содржи LED индикатор кој дава непосредна повратна информација за поставените функции, можете да верувате дека системот е подготвен за работа.

Стабилен, безбеден и лесен за активирање

Модерен дизајн и флексибилност; вооружување / разоружување на целиот систем или само одредени партиции. Обезбедува стилизиран читач на ознаки со контрола врз тоа каде е најпотребно.

ЗВУК И ИЗВЕСТУВАЊЕ

Опсег сирени и копчиња за паника што активираат аларм.

Направете да звучи кога ви треба

Нуди компактен дизајн за максимална флексибилност на инсталацијата; Тој нуди ненаметлив производ кој се вклопува во секоја средина. Не грижете се, таа ќе ве извести!

Слобода со безбедност

Пренослив и дискретно, активира аларм со минимален шум и лесно прилагодување на копчето за безжична паника.

Ги штити оние кои значат најмногу

Флопи, но функционална со IP54 заштита. Бидете заштитени од опасност и изложување на вода. Тој носи мир кога е најпотребно.

Сите очи и уши се вперени во мене

Достапна во црвена и сина боја и дизајнирана за лесна инсталација, безжичната надворешна сирена нуди јачина на алармот до 110db; бидете информирани кога е најпотребно.

Дискретното никогаш не било толку гласно!

Активира аларм со безжично преносливо копче за итни случаи за паника. Целосно далечински прилагодлива, технологијата што ги менува фреквенциите за подобрен пренос на сигнал и лесна инсталација не бара никакво знаење за какви било безбедносни потреби.

Погледнете ја целосната понуда