XED

XED

Shenzhen XED Power Supply Co., Ltd е високотехнолошка компанија која интегрира истражување и развој, производство и продажба. Тие се специјализирани за производство на напојувања, адаптери, адаптери за следење, водоотпорни адаптери за надворешна употреба, водоотпорни ѕидни адаптери, адаптери за „open frame“ адаптери, POE и LED адаптери.

XED-6013B

72W / 6A / 12V

XED-5013S

60W / 5A / 12V

XED-3013S

36W / 3A / 12V

XED-2012S

24W / 2A / 12V

XED-1212S

12W / 1A / 12V