HIKVISION

HIKVISION

Hikvision е водечки светски производител на иновативни безбедносни производи и решенија. Hikvision ги унапредува основните технологии за кодирање на аудио и видео, обработка на видео и сродни податоци, како и напредни технологии како cloud computing, големи податоци и deep learning. Во текот на изминатите неколку години, Hikvision го продлабочи своето знаење и искуство во исполнувањето на барањата на клиентите во различни вертикални пазари, вклучувајќи јавна безбедност, транспорт, образование, здравствена заштита, финансиски институции, енергија и паметни згради. Затоа, компанијата обезбедува професионални и персонализирани решенија за да ги задоволи барањата на разновиден пазар. Покрај индустријата за видео надзор, Hikvision го прошири својот бизнис во технологија за паметни домови, индустриска автоматизација и автомобилска електроника - сите базирани на технологија за видео интелигенција - за да истражуваат канали за да се одржи долгорочен развој.

AE-DC2015-B1

АВТО КАМЕРА

AE-DC5013-F6PRO

АВТО КАМЕРА

DS-KB6403-WIP

WIFI Видео Ѕвонче за врата

DS-2CE10DF0T-PF 2.8mm

2 MP ColorVu Fixed Mini Bullet Kамера

HWT-B120-M 2,8mm

2 MEGAPIXEL Bullet Камера

HWT-B240-M 3,6mm

4 MEGAPIXEL Bullet Камера

HWT-T140-M 2,8mm

4 Mpx EXIR Turret Камера

HWT-B140-M 2,8mm

4 MEGAPIXEL Bullet Камера

DS-PSP1-WE

Hikvision DS-PSP1-WE Безжичен паметен приклучок

DS-PM1-O1L-WE

Hikvision Безжичен Релеен Модул

DS-PM1-O1H-WE

Hikvision Безжичен Модул Прекинувач за висок напон

DS-PDWL-E-WE

Hikvision Безжичен сензор за протекување на вода

AE-DC2015-B1

АВТО КАМЕРА
Повеќе

AE-DC5013-F6PRO

АВТО КАМЕРА
Повеќе

DS-KB6403-WIP

WIFI Видео Ѕвонче за врата
Повеќе

DS-2CE10DF0T-PF 2.8mm

2 MP ColorVu Fixed Mini Bullet Kамера
Повеќе

HWT-B120-M 2,8mm

2 MEGAPIXEL Bullet Камера
Повеќе

HWT-B240-M 3,6mm

4 MEGAPIXEL Bullet Камера
Повеќе

HWT-T140-M 2,8mm

4 Mpx EXIR Turret Камера
Повеќе

HWT-B140-M 2,8mm

4 MEGAPIXEL Bullet Камера
Повеќе

DS-PSP1-WE

Hikvision DS-PSP1-WE Безжичен паметен приклучок
Повеќе

DS-PM1-O1L-WE

Hikvision Безжичен Релеен Модул
Повеќе

DS-PM1-O1H-WE

Hikvision Безжичен Модул Прекинувач за висок напон
Повеќе

DS-PDWL-E-WE

Hikvision Безжичен сензор за протекување на вода
Повеќе