COMMSPACE

COMMSPACE

CommSpace Cable е врвен производител кој е специјализиран за производство на коаксијални и други кабли со високи перформанси и квалитет. CommSpace е посветена да ви обезбеди на вас, клиентот, сигурно, сеопфатно решение за комуникациски кабел користејќи флексибилен дизајн, прецизно производство, проверка на квалитетот, силна логистика и теренска поддршка.

Коаксијален кабел RG6 TRI-SHIELD бел LSZH

1.2 CCS/CU, пакување 305m, моталица, бел

Коаксијален кабел RG6 1.1 CCS

1,1 CCS, пакување 100m, ролна, боја бела.

Коаксијален кабел RG59 + 2x0.50 mm2 R/B E2 305m

CCA,пакување 305 m, кутија-котур, боја црна

Коаксијален кабел RG59+2X0,50mm 305m R/B E1 305m

CCA,пакување 305 m, кутија-котур, боја црна

Коаксијален кабел RG59 + 2x0.50 mm2 R/B E2 100m

CCA, должина 100 m, ролна, боја црна

Коаксијален кабел RG59 + 2x0.50 mm2 R/B E1 100m

CCA, должина 100 m, ролна, боја црна

Коаксијален кабел RG6 TRI-SHIELD бел LSZH

1.2 CCS/CU, пакување 305m, моталица, бел
Повеќе

Коаксијален кабел RG6 1.1 CCS

1,1 CCS, пакување 100m, ролна, боја бела.
Повеќе


Коаксијален кабел RG59 + 2x0.50 mm2 R/B E2 305m

CCA,пакување 305 m, кутија-котур, боја црна
Повеќе

Коаксијален кабел RG59+2X0,50mm 305m R/B E1 305m

CCA,пакување 305 m, кутија-котур, боја црна
Повеќе

Коаксијален кабел RG59 + 2x0.50 mm2 R/B E2 100m

CCA, должина 100 m, ролна, боја црна
Повеќе

Коаксијален кабел RG59 + 2x0.50 mm2 R/B E1 100m

CCA, должина 100 m, ролна, боја црна
Повеќе