AVP

AVP

AVP ја подобри производната опрема. Тие се посветени на производство на мрежни кабли. Погледнете ја нивната мрежна опрема што ја нудиме!


Мрежен кабел UTP CAT5E CCA

CCA,Пакување 305m,кутија-котур,сив.

Мрежен кабел UTP Cat5Е CCAG + сајла

CCA, пакување 305m, котур, црн

Мрежен кабел UTP CAT5Е Outdoor CCAG

CCA, пакување 305m, кутија-котур, црн

Мрежен кабел UTP Cat6 CCAG + сајла

CCA, пакување 305m, котур, црн

Мрежен кабел UTP CAT5E CCA

CCA,Пакување 305m,кутија-котур,сив.
Повеќе

Мрежен кабел UTP Cat5Е CCAG + сајла

CCA, пакување 305m, котур, црн
Повеќе

Мрежен кабел UTP CAT5Е Outdoor CCAG

CCA, пакување 305m, кутија-котур, црн
Повеќе

Мрежен кабел UTP Cat6 CCAG + сајла

CCA, пакување 305m, котур, црн
Повеќе