ANSEC

ANSEC

Ansec ја дистрибуира својата мрежа и телекомуникациска опрема низ целиот свет во најкус можен рок.

Мрежната опрема е наменета за употреба при поврзување на компјутери и други електронски уреди.

Телекомуникациската опрема вклучува хардвер кој главно се користи во далноводи, мултиплексери и базни станици за примопредаватели. Опфаќа различни видови комуникациски технологии, вклучувајќи телефони, радија, па дури и компјутери.

Keystone MA-CAT6E-STP-H

Keystone RJ-45 STP kat. 6A

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ AP-4

Продолжен кабел со 12 приклучоци

ANSEC ANZ-10

Држач за телевизор-класичен 32-55"

ANSEC ANZ-3

Ѕиден држач за телевизори-вртлив со екран од 23-42”.

ANSEC ANF-3

Ѕиден држач за телевизор со навалување 37-70”

ANSEC ANF-4

Ѕиден држач за телевизор со навалување 23-42”.

Modul RJ-45 STP TLS kat. 6A

Modul RJ-45 STP TLS категорија 6A.

Modul RJ-45 UTP TLS kat. 6A

Modul RJ-45 UTP TLS категорија 6A.

PATCH UTP CAT6 15M

Боја сива, должина 15m

PATCH UTP CAT6 10M

Боја сива, должина 10m

Конектор RJ45 CAT6 FTP

Конектор rj45 cat6 ftp

Продолжен кабел со 3 приклучоци

Продолжен кабел за рак ормари 10"

Keystone MA-CAT6E-STP-H

Keystone RJ-45 STP kat. 6A
Повеќе

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ AP-4

Продолжен кабел со 12 приклучоци
Повеќе

ANSEC ANZ-10

Држач за телевизор-класичен 32-55"
Повеќе

ANSEC ANZ-3

Ѕиден држач за телевизори-вртлив со екран од 23-42”.
Повеќе

ANSEC ANF-3

Ѕиден држач за телевизор со навалување 37-70”
Повеќе

ANSEC ANF-4

Ѕиден држач за телевизор со навалување 23-42”.
Повеќе

Modul RJ-45 STP TLS kat. 6A

Modul RJ-45 STP TLS категорија 6A.
Повеќе

Modul RJ-45 UTP TLS kat. 6A

Modul RJ-45 UTP TLS категорија 6A.
Повеќе

PATCH UTP CAT6 15M

Боја сива, должина 15m
Повеќе

PATCH UTP CAT6 10M

Боја сива, должина 10m
Повеќе

Конектор RJ45 CAT6 FTP

Конектор rj45 cat6 ftp
Повеќе

Продолжен кабел со 3 приклучоци

Продолжен кабел за рак ормари 10"
Повеќе