БРЕНДОВИ

Често поставувани прашања Погледнете ја листата на достапни брендови.

CyberPower

Основана во 1997 година, Cyber Power Systems (USA), Inc., дизајнира и произведува висококвалитетна линија на наградувани производи, вклучувајќи системи за непрекинато напојување (UPS), единици за дистрибуција на енергија (PDU) , заштитници од поголем напон , мобилни полначи и уреди за поврзување Fiber-to-the-Premise (FTTx) backup solutions

XED

Shenzhen XED Power Supply Co., Ltd е високотехнолошка компанија која интегрира истражување и развој, производство и продажба. Тие се специјализирани за производство на напојувања, адаптери, адаптери за следење, водоотпорни адаптери за надворешна употреба, водоотпорни ѕидни адаптери, адаптери за „open frame“ адаптери, POE и LED адаптери.

FireClass

FireClass е нова револуционерна класа на комерцијални производи за детектирање на пожар.

ANSEC

Компанија Ansec ја дистрибуира својата мрежна и телекомуникациска опрема низ целиот свет во најкус можен рок.

Ultracell

Ultracell е светски лидер специјализиран за производство на Valve Regulated Lead Acid (VRLA) батерии.

Urmet

Urmet е италијанска компанија која дизајнира и прозиведува домофони и видеодомофони за сите видови на објекити и се залага да им ја олесни работата на инсталатерите.

Western Digital

Western Digital Corporation е американска компанија која произведува компјутерски хард дискови и други видови производи за складирање на податоци.

Antenall

Antenall d.o.o. е основана во 2003 година. Нашата компанија се развиваше паралелно со развојот на новите глобални трендови.

Tamron

Tamron Co., Ltd. е јапонска компанија која произведува фотографски леќи, оптички компоненти и оптика за комерцијална/индустриска употреба.

Roger Technology

Roger Technology е компанија која произведува автоматизирани системи за отворање врати и за слични намени.

PPC

PPC е глобален лидер во технологијата за поврзување.

JIS

JIS ja има една од најобемната палета на производи во електрични брави и предни плочики кои ги покриваат сите потреби на пазарот.

HIKVISION

Hikvision е водечки светски производител на иновативни безбедносни производи и решенија.

COMMSPACE

CommSpace Cable е врвен производител кој е специјализиран за производство на коаксијални и други видови кабли со високи перформанси и квалитет.

CISA

CISA е италијански производител на системи за заклучување и контрола на пристап.

AVP

AVP ја унапреднаа производната опрема. Тие се посветени на производство на мрежни кабли.
CyberPower

Основана во 1997 година, Cyber Power Systems (USA), Inc., дизајнира и произведува висококвалитетна линија на наградувани производи, вклучувајќи системи за непрекинато напојување (UPS), единици за дистрибуција на енергија (PDU) , заштитници од поголем напон , мобилни полначи и уреди за поврзување Fiber-to-the-Premise (FTTx) backup solutions

XED

Shenzhen XED Power Supply Co., Ltd е високотехнолошка компанија која интегрира истражување и развој, производство и продажба. Тие се специјализирани за производство на напојувања, адаптери, адаптери за следење, водоотпорни адаптери за надворешна употреба, водоотпорни ѕидни адаптери, адаптери за „open frame“ адаптери, POE и LED адаптери.

FireClass

FireClass е нова револуционерна класа на комерцијални производи за детектирање на пожар.

ANSEC

Компанија Ansec ја дистрибуира својата мрежна и телекомуникациска опрема низ целиот свет во најкус можен рок.

Ultracell

Ultracell е светски лидер специјализиран за производство на Valve Regulated Lead Acid (VRLA) батерии.

Urmet

Urmet е италијанска компанија која дизајнира и прозиведува домофони и видеодомофони за сите видови на објекити и се залага да им ја олесни работата на инсталатерите.

Western Digital

Western Digital Corporation е американска компанија која произведува компјутерски хард дискови и други видови производи за складирање на податоци.

Antenall

Antenall d.o.o. е основана во 2003 година. Нашата компанија се развиваше паралелно со развојот на новите глобални трендови.

Tamron

Tamron Co., Ltd. е јапонска компанија која произведува фотографски леќи, оптички компоненти и оптика за комерцијална/индустриска употреба.

Roger Technology

Roger Technology е компанија која произведува автоматизирани системи за отворање врати и за слични намени.

PPC

PPC е глобален лидер во технологијата за поврзување.

JIS

JIS ja има една од најобемната палета на производи во електрични брави и предни плочики кои ги покриваат сите потреби на пазарот.

HIKVISION

Hikvision е водечки светски производител на иновативни безбедносни производи и решенија.

COMMSPACE

CommSpace Cable е врвен производител кој е специјализиран за производство на коаксијални и други видови кабли со високи перформанси и квалитет.

CISA

CISA е италијански производител на системи за заклучување и контрола на пристап.


AVP

AVP ја унапреднаа производната опрема. Тие се посветени на производство на мрежни кабли.