Видеодомофони (IP)

Видеодомофони (IP)

DS-KB6403-WIP

WIFI Видео Ѕвонче за врата

DS-KABV8113-RS/Flush

Ѕидна кутија за повик.единици KV8113 / 8213/8413

DS-KV6113-PE1

2 MP HD Надворешна единица со еден повик

DS-KD-E

Модул со читач за ЕМ картици и тагови

DS-KABV8113-RS

Ѕидна кутија за повик.единици KV8113 / 8213/8413

DS-KH6320-WTE1 бел

7" Внатрешна Touch screen единица со IPS LCD монитор

DS-KV8413-WME1

2 MP HD Надворешна единица со четири копчиња за повикување

DS-KV8213-WME1

2 MP HD Надворешна единица со две копчиња за повикување

DS-KV8113-WME1

2 MP HD Надворешна единица со едно копче за повикување

DS-KV6113-WPE1

2 MP HD Надворешна единица со еден повик

DS-KD-DIS

Модул со LCD екран од 3,5'' и 4 физички копчиња со осветлување

DS-KD8003-IME2

Модул за главен повик со интегрирана HD камера од 2 Mpx (со две жици)

DS-KB6403-WIP

WIFI Видео Ѕвонче за врата
Шифра: 5628
Повеќе

DS-KABV8113-RS/Flush

Ѕидна кутија за повик.единици KV8113 / 8213/8413
Шифра: 9028
Повеќе

DS-KV6113-PE1

2 MP HD Надворешна единица со еден повик
Шифра: 9043
Повеќе

DS-KD-E

Модул со читач за ЕМ картици и тагови
Шифра: 5762
Повеќе

DS-KABV8113-RS

Ѕидна кутија за повик.единици KV8113 / 8213/8413
Шифра: 6543
Повеќе

DS-KH6320-WTE1 бел

7" Внатрешна Touch screen единица со IPS LCD монитор
Шифра: 6457
Повеќе

DS-KV8413-WME1

2 MP HD Надворешна единица со четири копчиња за повикување
Шифра: 6429
Повеќе

DS-KV8213-WME1

2 MP HD Надворешна единица со две копчиња за повикување
Шифра: 6390
Повеќе

DS-KV8113-WME1

2 MP HD Надворешна единица со едно копче за повикување
Шифра: 6430
Повеќе

DS-KV6113-WPE1

2 MP HD Надворешна единица со еден повик
Шифра: 6391
Повеќе

DS-KD-DIS

Модул со LCD екран од 3,5'' и 4 физички копчиња со осветлување
Шифра: 6319
Повеќе

DS-KD8003-IME2

Модул за главен повик со интегрирана HD камера од 2 Mpx (со две жици)
Шифра: 6210
Повеќе