Чувар на паркинг место

Чувар на паркинг место

Далечински PL2

Дополнителен далечински управувач за Plock2

PLOCK2 Мини паркинг бариера

PLock2 е првата генерација на електронски паркинг брави. Звучен аларм во случај на насилен обид да се спушти заштитната рака.

Далечински PL2

Дополнителен далечински управувач за Plock2
Шифра: 6404
Повеќе

PLOCK2 Мини паркинг бариера

PLock2 е првата генерација на електронски паркинг брави. Звучен аларм во случај на насилен обид да се спушти заштитната рака.
Шифра: 6402
Повеќе