CyberPower

UT650EG

Шифра: 5900
 • Влезни вредности:

 • • Компатибилен со генератор
 • • Номинален влезен напон: 230V +/- 10%
 • • Опсег на влезен напон: 165 ≈ 290V
 • • Влезна фреквенција (Hz) 50 ± 5%, 60 ± 5%
 • • Номинална влезна струја (A): 2,83
 • • Тип на влезен конектор: Должина на кабел 1,2 m
 • со шуко приклучок

 • Излезни вредности:

 • • Моќност - капацитет (VA): 650VA
 • • Моќност - капацитет (W): 360W
 • • Напон: 230V +/- 10%
 • • Бранова форма: симулиран синусен бран
 • • Фреквенција: 50Hz +/- 1%, 60Hz +/- 1%
 • • Автоматско регулирање на напонот
 • • Заштита од преоптоварување: Внатрешна
 • тековно ограничување, Осигурувач
 • • Број на излези на Шуко: 3 ЕЕЗ
 • • Време на префрлување: 4 ms

 • Батерија:

 • • Време на оптоварување од 60W: 30 мин
 • • Време на оптоварување од 90W: 18 мин
 • • Време на полнење: 8 часа
 • • Заменливи батерии
 • • Тип на батерија: Запечатена оловна киселина

 • Други карактеристики:

 • • Заштита  за телефонска/ мрежа RJ11 / RJ45
 • (комбо): 1-влез - 1-излез
 • • Димензии (ШxВxД) (мм): 84 x 174 x 280
 • • Тежина: 3,8 kg
 • • Работна температура (° C): 0 ~ 40
 • • Сертификати: RoHS, CE