ANSEC

ANSEC SPK6

Шифра: 5845

Плафонски звучник од 6W за надворешна инсталација.

Димензии: 193 * 110 mm / 5".

Отвор: 180 mm.

Големина на звучник: 5"

Тежина: 1,5 кг