ANSEC

ANSEC SPK22P

Шифра: 5842

Звучник за на ѕид од 30 W, за монтажа во затворен простор со контрола на напојувањето.

3,75 W; 7,5W; 15 W; 30 W.

Димензии: 240 * 170 * 185 mm.

Боја: бела.

Големина на звучник: 5 "x1, 1" x1

Тежина: 2,8 кг