PLOCK2 Мини паркинг бариера

Шифра: 6402

PLOCK2 Мини паркинг бариера

PLock2 е првата генерација на електронски паркинг брави. Звучен аларм во случај на насилен обид да се спушти заштитната рака. Отклучувањето и заклучувањето се врши со помош на далечински управувач до 20 m или сензор во форма на адаптер за запалка за автомобил до 15 m.

Метална конструкција

IP66 заштита

Во согласност со заштитата на животната средина за низок шум

Меморија: 30 далечински управувачи / сензори

Напојување: 6V DC (4xLR20 D); Потрошувачка: Макс. 900 mA

Работна температура: -10 ° C ÷ +55 ° C

Димензии на куќиштето: 460x460x75 mm

Висина со крената рака: 390мм

Време за спуштање: <4 секунди

Отпорност на висок притисок: 2-3T

Звучно предупредување за слаби батерии.

Далечинскиот управувач Plock 2 не е компатибилен со Plock 1.

Тежина: 8 кг

Забелешка: без батерии, комплет со далечински управувач и сензор