Roger Technology

Мотор за Лизгачки Врати G90/1804

Шифра: 5659

Мотор за Лизгачки Врати со Интегрирана Контролна Единица H70 и Механичко Ограничување

Напојување: 230AC 50Hz

Моќност на моторот: 240 W

Максимален притисок: 1200N 

Термичка заштита на мотор: 150 C

Работна температура: -20 C + 55 C

Ниво на заштита: IP43

Брзина на маневрирање: 9,5 m / мин

Прекидач: Магнетен

Макс. тежина на портата: 1800kg 

Димензии на производот во mm: 346x180x362 (dxšxv)

Моторт е без далечински приемник и далечинско.