Antenall

LC-ME2201

Шифра: 6944

Дијагонала на екранот: 22”

Резолуција: 1920 × 1080

Агол на видливост: Хоризонтален 178 °, вертикален 178 °

Задно осветлување: TFT-LED

Осветлување: 250 cd / m2

Контраст: 1000: 1

Одговор: 5 ms

Боја: 16,7 М

Влезови: HDMI 2.0, VGA

VESA стандард

Интегрирани звучници: 2x3W (стерео)

Работна температура: -30 ° C до 85 ° C,

Напојување и потрошувачка: DC12V, 50 / 60Hz, до 25W

Тежина: 3,5 кг

Во пакување: напојување, завртки (VESA), упатства


Високо доверливи компоненти за работа 24/7

MTBF: 50.000 h