Antenall

GSM Отварач на Капија RTU5024

Шифра: 6865

GSM 3G 4G отварач на капија RTU5024 е многу едноставен уред кој може да се користи за овластен пристап до вратите.

Напојување: Адаптер: DC12V/1A 

Потрошувачка:  12V input  Max. 50mA/Средна 25mA

Фреквенции: 850/900/1800/1900MHz  or 3G WCDMA or 4G LTE

SIM картичка: 3V SIM Card

Антена: 50 Ω SMA интерфејс

Температурен опсег: -20-+60 °C

Влажност: 90% (без кондензација)

Надворешни димензии: 102*76*27mm

Нето маса: 180 g