Antenall

Фотоќелија со Рефлектор

Шифра: 6388

Технички карактеристики:

Работен напон: 10-40V DC 24V AC + -25%

Потрошувачка на енергија: по вклучување <100mA при работа макс 30mA / 24V

Опсег: 0,5-12m

Степен на заштита: IP67

Работна температура: -25 °… 60 ° C

Димензии: 86x44x39mm³ (ДxШxВ)