HIKVISION

DS-PM-WO8

Шифра: 6609

DS-PM-WO8 е приемен уред кој поддржува безжичен FM режим за пренос на податоци. Безжично прима сигнал од алармната централа и додава 8 релејни излези. Овој уред е погоден за внатрешна употреба.


RF фреквенција: 433 MHz

RF растојание: 800m на отворено

RF брзина на пренос на податоци: 10,0 kbps

Излез на реле: 8, NO/NC

Алармен излез: 8-ch, капацитет: 30 VDC / 1 A

Напојување: 9 до 15 VDC

Тампер: напред и назад

LED светло: 3 LED статуси: напојување (зелено), грешка (портокалова),

јачина на сигналот (зелена & портокалова).

Копче за вклучување и исклучување на LED светлата.

Материјал: PC + ABS

Работна температура и влажност: -10 ° C до 55 ° C, 10% до 90% (некондензација)

Димензии: 160 mm × 105 mm × 28 mm

Тежина: 165 g

Монтажа: ѕид

Забелешка: Напојувањето доаѓа со уредот.