HIKVISION

DS-KV8213-WME1

Шифра: 6390

2 MP HD Надворешна единица со две копчиња за повикување

- Резолуција на камерата: 1080p@30fps

- Агол на гледање 129 ° (хоризонтална) 75 ° (вертикална)

- True WDR, DNR, BLC

- LAN: 10M/100M Ethernet, можност за поврзување со WiFi

- Интегриран читач на картички Mifare 13,56 Mhz

- Поддржува конфигурација преку веб-интерфејс

- 4X влез за аларм, 2X реле NO / NC излез,

- Заштита: IP65, IK08 

- Напојување: 12 VDC ili PoE    Потрошувачка: <10W

- Работна Температура: -30° C to +50° C

- Димензии: 174 mm × 91 mm × 29 mm