HIKVISION

DS-KH6320-WTE1 бел

Шифра: 6457

7" Внатрешна Touch screen единица со IPS LCD монитор

- Резолуција на монитор:1024 * 600 

- LAN: 10/100Mbps Ethernet / WiFi

- 8X Влез за аларм

- 2X излез

- Напојување: Стандард PoE или 12 VDC

- Можност за додавање IP камери од мрежата

- Повикување помеѓу монитори или станари

- Функција за слика од екранот (Screenshot) 

- Можност за повикување на мобилен телефон кога се јавувате од надворешна единица

- Димензии: 200 mm × 140 mm × 15.1 mm