HIKVISION

DS-KD8003-IME2

Шифра: 6210

Модул за главен повик со интегрирана HD камера од 2 Mpx (со две жици)

- Камера: 2 MP HD IR
- Main Stream: 1920 × 1080 Sub Stream:720 × 480
- Компресија: H.264
- Вграден сенасочен микрофон
- Вграден звучник: 85dB do 20 cm
- Interfejsi: RJ45 10/100 Mbps
- Протоколи: TCP/IP, RTSP
- IC за ноќен режим
- Влез/излез за аларм: 4/4, можност за отворање 2 брави
- Напојување: PoE ili 12VDC/1A, Потрошувачка: ≤10 W
- Димензии (должина x ширина x висина): 98mm × 99.8mm × 43.9mm
- IP заштита: IP65, Работна Температура -40° C - +60° C