ANSEC

ANSEC AMP650

Шифра: 5841

Засилувач со FM приемник, Bluetooth и влез za USB i SD CARD, излезна моќност од 650W.

Шест влезови (3 микрофони, 3 aux). Излез со мала импеданса од 4-16 Ω, 70 / 100V. Контрола на високи тонови и бас, заштита од краток спој, опција MUTE. Излез на аларм. Multi player опции: пауза, избирање на горните и долните песни, избор на јачина на звук, формат на MP3 или WMA документ. Далечински управувач.

Димензии (rack mount): 485 * 370 * 90 mm / 485 * 390 * 90 mm.