Мотори за лизгачки врати Roger Technology

Мотори за лизгачки врати Roger Technology

Мотор за Лизгачки Врати G90/1804

Мотор за Лизгачки Врати со Интегрирана Контролна Единица H70 и Механичко Ограничување

BRUSHLESS Мотор за Лизгачки Врати BM30/326/HS

BRUSHLESS Мотор за Лизгачки Врати со Вградена Контролна Единица B70 и Механички Ограничувач.

BRUSHLESS Мотор за Лизгачки врати BH30/803 од 800 – 1000kg

BRUSHLESS Мотор за Лизгачки врати со вградена контролна единица B70 и механички ограничувач.

Мотор за Лизгачки Врати KIT H30/640

Мотор за Лизгачки Врати со Вградена Контролна Единица H70 и Механичко Ограничување.Напојување: 230AC 50Hz Јачина на Моторот: 240W Максимален Притисок: 300N...

Мотор за Лизгачки Врати G90/1804

Мотор за Лизгачки Врати со Интегрирана Контролна Единица H70 и Механичко Ограничување
Шифра: 5659
Повеќе

BRUSHLESS Мотор за Лизгачки Врати BM30/326/HS

BRUSHLESS Мотор за Лизгачки Врати со Вградена Контролна Единица B70 и Механички Ограничувач.
Шифра: 5356
Повеќе

BRUSHLESS Мотор за Лизгачки врати BH30/803 од 800 – 1000kg

BRUSHLESS Мотор за Лизгачки врати со вградена контролна единица B70 и механички ограничувач.
Шифра: 4092
Повеќе

Мотор за Лизгачки Врати KIT H30/640

Мотор за Лизгачки Врати со Вградена Контролна Единица H70 и Механичко Ограничување.Напојување: 230AC 50Hz Јачина на Моторот: 240W Максимален Притисок: 300N...
Шифра: 3781
Повеќе