Додатна опрема Roger Technology

Додатна опрема Roger Technology

ЕКСТЕРЕН ПРИЕМНИК ЗА ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ СО ФИКСЕН КОД R93/RX12A/U

Екстрен приемник за далечински управувач со 2 канали 433,92 Mhz

Двоканален Далечински Управувач E80/TX52R/2

Предавател со Фиксен Код 433,92 Mhz. 2 Канали, со Радио Врска.

Фото Ќелија R90/F2ES

Ниво на заштита: IP55 Стандардна моќност: 12 / 24V ac 50Hz - 12 / 24V dcАпсорпција: TX 19mA - RX 20mA Опсег: 10 - 15 m Контакти на релето максимална струја: 0,5A RXRelay ...

Фото Ќелија G90/F4ES

Ниво на заштита: IP55 Стандардна моќност: 24V ac 50Hz - 24V dc Апсорпција: TX 18 mA - RX 27 mA Опсег: 10 - 15 m Контакти на релето максимална струја: 0,5A

GSM Отварач на Капија RTU5024

GSM 3G 4G Отварач на Капија RTU5024

Поцинкувана Челична Летва

Поцинкувана Челична Летва 30x12x1000 модул 4 со Разделувачи и Шрафови.

Сигнална Лампа FIFTHY230V

LED трепкачка Светилка од Серија FIFTHY 230V AC со Интегрирана Антена

Преклопник за Рампа SND/BA/68/DW до 4m Рампа

Преклопник за Рампа 90º, со Долно Преклопување

LED Трака за Рампи BIONIK

LED Светлосна Трака од 8м за Краци до 4m со Кабел за Прилкучување.

Челична Летва Обложена со PVC

PVC Летва Модул 4 со 6 Конектора Должина 1m

Сигнална LED Лампа FIFTHY24V

LED Трепкачко Светло Серија FIFTHY 24V DC

ЕКСТЕРЕН ПРИЕМНИК ЗА ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ СО ФИКСЕН КОД R93/RX12A/U

Екстрен приемник за далечински управувач со 2 канали 433,92 Mhz
Шифра: 6263
Повеќе

Двоканален Далечински Управувач E80/TX52R/2

Предавател со Фиксен Код 433,92 Mhz. 2 Канали, со Радио Врска.
Шифра: 3791
Повеќе

Фото Ќелија R90/F2ES

Ниво на заштита: IP55 Стандардна моќност: 12 / 24V ac 50Hz - 12 / 24V dcАпсорпција: TX 19mA - RX 20mA Опсег: 10 - 15 m Контакти на релето максимална струја: 0,5A RXRelay ...
Шифра: 3782
Повеќе

Фото Ќелија G90/F4ES

Ниво на заштита: IP55 Стандардна моќност: 24V ac 50Hz - 24V dc Апсорпција: TX 18 mA - RX 27 mA Опсег: 10 - 15 m Контакти на релето максимална струја: 0,5A
Шифра: 3787
Повеќе

GSM Отварач на Капија RTU5024

GSM 3G 4G Отварач на Капија RTU5024
Шифра: 6865
Повеќе


Поцинкувана Челична Летва

Поцинкувана Челична Летва 30x12x1000 модул 4 со Разделувачи и Шрафови.
Шифра: 5668
Повеќе

Сигнална Лампа FIFTHY230V

LED трепкачка Светилка од Серија FIFTHY 230V AC со Интегрирана Антена
Шифра: 5660
Повеќе

Преклопник за Рампа SND/BA/68/DW до 4m Рампа

Преклопник за Рампа 90º, со Долно Преклопување
Шифра: 5282
Повеќе

LED Трака за Рампи BIONIK

LED Светлосна Трака од 8м за Краци до 4m со Кабел за Прилкучување.
Шифра: 4872
Повеќе

Челична Летва Обложена со PVC

PVC Летва Модул 4 со 6 Конектора Должина 1m
Шифра: 5362
Повеќе

Сигнална LED Лампа FIFTHY24V

LED Трепкачко Светло Серија FIFTHY 24V DC
Шифра: 4864
Повеќе