Терминали за контрола на пристап и евиденција на работно време

Терминали за контрола на пристап и евиденција на работно време

Евиденција ZK ZK-UA150 125 KHz

Биометриски терминал за евиденција на работното време и контрола на пристап со TFT-LCD екран од 3,5

SF420 Биометриски терминал

IP терминал за отпечаток од прст за контрола на пристап и управување со работно време.

Евиденција ZK ZK-UA150 125 KHz

Биометриски терминал за евиденција на работното време и контрола на пристап со TFT-LCD екран од 3,5
Шифра: 6829
Повеќе

SF420 Биометриски терминал

IP терминал за отпечаток од прст за контрола на пристап и управување со работно време.
Шифра: 6408
Повеќе